Dansk statsejet operatør Danske Spil er flyttet til et nyt spilsystem leveret af Scientific Games

Dansk statsejet operatør Danske Spil er flyttet til et nyt gaming system leveret af Scientific Games.

Konverteringen fra det danske Lotteris legacy system til det nye system gik i luften tidligere på året og vil understøtte Danske Spils multikanals miljø.

Scientific Games vil også levere 24-timers systemdrift fra helt overflødige europæiske centraliserede datacentre.

Efter at have vundet den konkurrencedygtige bud gaming systems-kontrakt fra en etableret leverandør, sagde Scientific Games, at konverteringen markant vil fremme lotteriets detail -, webeb-og mobilkanaler.

“Vi vidste, at vi var på udkig efter en fleksibel, kanal-system agnostisk til vores Lotteri; vores strategi for lotteri markedet er aggressiv og progressive, og et nyt system er en central del af denne strategi,” Danske Spil administrerende direktør Susanne Mørch Koch sagde.

“Vi har brug for vores teknologi platforme til at være skalerbar, så vi kan rampe op eller ned, og tilføje hardware komponenter, der ikke kræver udskiftning af hele systemet, dette har været et must-have krav til vores nye lotteri løsning.”

Pat McHugh, senior Vice-resident, global lottery systems at Scientific Games, tilføjede: “Der er stor spænding og samarbejde omkring denne konvertering, da vi udvider vores støtte til at byde Danske Spil Velkommen til Scientific Games’ lottery systems-familie.

“Scientific Games har tilpasset Danske Spils forretningsmæssige mål om at levere vores mest avancerede, åbne arkitektursystem i Danmark med fleksibel, skalerbar teknologi, der vil understøtte lotteriets vækst.”